A Golden Park Hotel szobái padlószőnyeg és parketta burkolattal rendelkeznek. Az egyedileg szabályozható fűtő- illetve hűtőberendezés mellett minden szoba hangszigetelt ablakkal, televízióval, szoba széffel felszerelt. A szálloda összes szobájában ingyenes WIFI kapcsolat, telefon, magyar és külföldi TV adások érhető el.

IMG_7405Standard egyágyas szoba

Alapterületük nagyságrendileg 16 m2 és szőnyegpadló burkolattal rendelkeznek. A szobák ablakai a belső területekre néznek. A fürdőszobák zuhanyzóval vagy fürdőkáddal felszereltek és hajszárító található mindegyikben. A szobában egy darab 100*200 cm méretű ágy található.

IMG_7547Standard kétágyas szoba

Alapterületük nagyságrendileg 18- 20 m2 és szőnyegpadló burkolattal rendelkeznek. A szobák ablakai a belső területekre, az utcafrontra és a Baross térre néznek. A fürdőszobák zuhanyzóval vagy fürdőkáddal felszereltek és hajszárító található mindegyikben. A szobában egy darab 160*200 cm méretű ágy található.

IMG_7385Standard kétágyas szoba külön ágyakkal

Alapterületük megegyezik a standard kétágyas szobákkal és szőnyegpadló burkolattal rendelkeznek. A szobák ablakai a belső területekre, az utcafrontra és a Baross térre néznek. A fürdőszobák zuhanyzóval vagy fürdőkáddal felszereltek és hajszárító található mindegyikben. A szobában két darab 80*200 cm méretű ágy található egymástól elválasztva.

IMG_7543Összenyitható standard kétágyas szoba

Alapterületük nagyságrendileg 18- 20 m2 és szőnyegpadló burkolattal rendelkeznek. A két szoba között egy ajtó található, ablakaik a belső területekre, az utcafrontra és a Baross térre néznek. A fürdőszobák zuhanyzóval vagy fürdőkáddal felszereltek és hajszárító található mindegyikben. Az szobában egy darab 160*200 cm méretű ágy, míg a másikban két darab 80*200 cm méretű ágy található egymástól elválasztva.

IMG_7485Standard háromágyas szoba külön ágyakkal

Alapterületük nagyságrendileg 22- 25 m2 és szőnyegpadló burkolattal rendelkeznek. A szobák ablakai a belső területekre, az utcafrontra és a Baross térre néznek. A fürdőszobák zuhanyzóval vagy fürdőkáddal felszereltek és hajszárító található mindegyikben. A szobában három darab 100*200 cm méretű ágy található egymástól különállóan.